dimecres, 16 d’abril del 2008

Vermut i concert


Aquest dissabte, a les 11 del matí, la CUP ens convida a participar en un vermut-concert, davant de la Sala Ciutat, on es reivindicarà l'ús d'aquest equipament com a Sala Polivalent. Ja sabeu que la CUP fa anys que ho demana, i la resta de partits de l'ajuntament, inclosos els del govern, també s'hi han mostrat favorables. El 9 d'agost del 2007 (no fa ni un any), el diari Regió 7 publicava el compromís del senyor Ignasi Perramon, regidor de cultura, de construir la Sala Polivalent a l'actual Sala Ciutat. Segons el regidor, aquest pacte de mandat serà realitat l'any 2009 o 2010. També va assegurar que la remodelació té el compromís de tots els partits polítics i que, per tant, es tirarà endavant.
Doncs bé, com que de moment encara no s'ha començat a fer res, i ens temem que la cosa vagi per llarg, el dilluns que ve la CUP presentarà una moció instant l'ajuntament a definir els terminis d'execució de les obres. Volem compromisos reals, dates concretes; no podem permetre més endarreriments en una infraestructura tan important per la ciutat. Els músics en són conscients, i per això aquest dissabte recolzaran la demanda de la CUP.
Esteu avisats. Hi haurà un vermutet, amb patates i olives, i potser alguna altra sorpresa. La música serà de qualitat, ja que molts músics manresans (i de fora) ja han confirmat la seva presència.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Quins grups tocaran?

Anònim ha dit...

Vindran membres de diferents grups muscials de Manresa i comarca. De força reconeguts i d'altes de menys, i tots amb la voluntat de donar suport a la iniciativa d'una Sala polivalent ja!!!

Jordi Bonvehí i Castanyer ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.