diumenge, 16 de març del 2008

BREUS ESPORTIUS


* Un dels homes més dolents del món, Lewis Hamilton, torna a fer de les seves; ara es dedica a robar la telemetria del Kovalainen i a aprofitar-se de la seva experiència i talent. Només així s'explica que l'inútil anglès segueixi guanyant carreres sense l'ajut del millor pilot de tots els temps.

*El camp del Betis segueix sent un cau d'impresentables, i anit van estar a punt de treure-li un ull al porter de l'Athletic de Bilbao. Però no patiu, que d'aquí a un més tothom tornarà a dir que són molt simpàtics, i que tenen aquella gràcia andalusa tan entranyable.

*Pau Gasol, dues setmanes de baixa. Quin greu, quinze dies sense llevar-se amb les gestes de l'estrella espanyola.

*Gal·les ratifica la gesta. S'endú el Sis nacions i el Gran Slam, i fa immensament feliç tot un país, tres milions de persones que estimen el Rugbi per damunt de totes les coses. Una nació sense estat que guanya el torneig per seleccions més prestigiós.


1 comentari:

Anònim ha dit...

Completament d'acord amb això del burro del Hamilton. Potser és molt bo fent castells de cartes, pintant mandales, agafant pardals o bufant bombolles de sabó, però anar a davant amb un equip on l'amo et protegeix superant els límits de la ètica, no només no té mèrit sinó que diu molt poc a favor de la integritat del subjecte en qüestió