dimarts, 1 d’abril del 2008

La Catalunya optimista


Un més després de les eleccions, ja es comença a veure l’enorme profit que el PSC està traient de la seva gran victòria, ja veiem com en seran, de decisius. Primer, el govern espanyol de l’amic Zapatero els tomba el projecte de transvasament del Segre, i ara voten al Bono com a president del Congrés. El representant màxim del sector més espanyolista i anticatalà del PSOE (i ja és difícil) serà el president de la cambra baixa, gràcies al vot dels 25 representants catalans. Suposo que també riuran les gràcies del senyor Bono quan torni a ridiculitzar-nos, una de les seves especialitats.

El proper cop que senti algú del PSC negant la seva pertinença al PSOE, no se si podré aguantar-me les ganes d'arrencar-li la llengua. Però suposo que ara ja no caldrà. Ara que, segons ells, s’ha demostrat l’espanyolitat de Catalunya i que Esquerra ja no hi pinta res, ja es poden treure la careta i mostrar-nos com són en realitat. Guardaran a l’armari el federalisme, de la mateixa manera que hi guarden les polítiques redistributives i els avanços socials. Catalunya és Espanya, el PSC és el PSOE.

Ja poden estar contents els d’Esquerra. Ara es quedaran sols com a partit catalanista de progrés. Calla, que potser l’estratègia era aquesta.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

collons nano!!! no ho hagues popgut dir millor jo...l'has clavat!!! i els de iniciativa?? d'esuqerres de debò? juajaujaua mira això....

http://www.e-noticies.com/actualitat/la-filla-del-conseller-baltasar-passa-a-cobrar-60.000-euros-36863.html

Jordi Masdeu ha dit...

Si, la cosa té collons. Potser demà faré una entrada parlant dels d'Iniciativa, que s'han cobert de glòria. Ara a sobre diuen que s'han esperat a fer públic el transvasament perquè el Zapatero els ho va ordenar. És increïble! ara resulta que el Zapatero és qui mana a ICV. Ja anem bé, ja.