dilluns, 25 de febrer del 2008

GRÀCIES ROGER

L’alcaldada de l’últim ple a Manresa va impedir que el regidor de la CUP s’acomiadés de la seva feina tal i com ell hauria volgut. El Roger Torras ha estat durant molts anys la cara més visible de la CUP a la capital del Bages, i ha assolit el que fa vuit anys ningú no s’imaginava; ha aconseguit ser regidor en una ciutat de més de 60.000 habitants. Aquest repte és fruit del treball de tots els militants i simpatitzants, i el treball en equip és indubtablement la clau de l’èxit. Ara bé, no podem oblidar la feina del Roger, que en els moments més difícils ha donat la cara, i que en cap moment s’ha espantat davant de la responsabilitat. Tot i saber que tenia molt poques opcions de ser escollit, ha acceptat ser el cap de llista, amb tota la feina que comporta; ser cap de llista d’un partit gran és un xollo, però ser-ho de la CUP és més aviat una complicació que no pas un privilegi.

Ara el Roger plega per culpa de la dificultat de compaginar la feina de regidor amb la seva vida privada; la regidoria comporta una càrrega de treball molt gran, i no és possible treballar i a sobre ser regidor. La solució fàcil hauria estat anar fent la viu-viu, seguir sent regidor però sense fer bé la feina. El Roger ha estat honest, i no ha volgut defraudar la CUP ni els seus votants. Durant aquests mesos ha fet molta feina, tan als plens com al despatx, però ara és l’hora del relleu. El Roger seguirà treballant per la CUP, però ho farà com un militant més, fora dels mitjans i de l'ajuntament.

L’Adam Majó disposa de més temps, i podrà dedicar més esforç a intentar eludir les traves que ens vénen de totes bandes i així fer feina per a la ciutat i per als manresans. Segur que ho aconseguirà, i amb els suport de la resta de militants farà tot el possible per dur a l’ajuntament la feina que dia a dia porta a terme l’esquerra independentista manresana. Després els que manen ja s’inventaran les excuses oportunes, però l’Adam, com el Roger, seguirà impulsant les polítiques necessàries per a construir una ciutat més justa i uns Països Catalans lliures.

2 comentaris:

Pere Fontanals i Bosch ha dit...

El gest de Roger dignifica la política. És fruit de l'honestedat, de l'enteressa i, sobretot, del sacrifici. No deu haver estat senzill renunciar a allò pel que ha treballat tants anys just quan s'ha aconseguit. Molts haurien aguantat al preu de perjudicar el partit i la ciutat.

Chapeau Roger.

(Ara que descobreixo que té bloc i no anirà tant collat per l'ajuntament potser podrà fins i tot apuntar-se a la Bagesfera) ;)

Anònim ha dit...

Doncs si!, gràcies Roger!!! la lluita continua!